20 Aralık 2010 Pazartesi

Yeniden Limon Kokulu Positano

Positano'ya bu sene ikinci kez gidiyorum. Pompei post'umda söylediğim gibi bir sonraki durağımız Positano...Şöförümüz Vitto bizi kasabanın merkezine bırakıyor, o da kendi evine öğle yemeği için gidecek:) 
İşte yine buradayız minik ve sevimli Positano,merhaba!!! Yaz ayından tabii ki çok farklı. Küçük
dar sokaklarda yürümek ne kadar da zordu,ama şimdi etrafta kimsecikler yok, heryer kapalı.Hava yağmurlu. 

Positano sokakları

  
Karnımızda acıktı,sahilde yazın gidemediğimiz bir restaurant vardı."Buca di Bacco" burada yemeğe karar verdik.Ama o da ne burası da kapalı :( Yapılacak bir şey yok. Sahilde hemen 3 kız kardeş anlamına gelen "Le Tre Sorelle" adında bi yer vardı. Yazın burası bize çok turistik gelmişti.ama bu sefer başka şansımız yok.Tek açık olan yer burası.İçeride yine Japon turistler var:)



Positano "Le Tre Sorelle"de yemek öncesi. 
yummy yummy.Hepimiz makarnayı tercih ettik...

Elif ve Ceren


Positanodan sonra,çok az zamanımız kaldı ve deli yağmur yağmaya başladı.Burada heryer limon kokuyor.İşte istediğim hediyelik eşya satan mağaza açık.Yaşasınnn.Hemen limon kokulu sabunlardan alıyoruz ve birkaç da hediyelik eşya aldıktan sonra yola çıkabiliriz.
 
Şimdi Sorrento'ya gidiyoruz.Ancak buraya fazla zaman ayıramayacağız:( hem yağmur hem de çok trafik var.Yine de arabadan inip kısa bir yürüyüş yaptık.Sorrento Positano gibi değil daha büyük. Sorrento'ya tekrar gelmek için şimdilik vedalaşıyoruz, yoksa gemiyi kaçıracağız.
 
Sorrento'da da tıpki Positano gibi heryerde limon ve portakal ağaçları var 

Bu görüntü harika

Sorrento'da bir gezgin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder